A Finom Kártya igazi élvezetet nyújt a gasztronómia iránt elhivatottaknak. Ha kipróbálnál új ízvilágokat, végigkóstolnád az étlapot vagy csupán a kulináris élmények megszállottja vagy, akkor ezt a kártyát Neked találták ki. Magyarország legjobb éttermeiben lakmározhatsz, kedvezményesen! Magas színvonalú éttermek, kedves személyzet és mennyei falatok várnak Téged vagy akár szeretteid is, legyen szó egy családi vagy éppen üzleti ebédről. Mindez egyszerűen, kellemetlenségek nélkül. Ugyanis a Finom Kártya tulajdonosai ugyanabban a magas színvonalú kiszolgálásban részesülnek, mint más vendégek, függetlenül attól, hogy kedvezményesen vacsoráznak vagy ebédelnek a kiválasztott étteremben.

Palacsinta reggelire

Hogy hogyan működik ez az egész, azt máris megtudhatod. Miután megérkezett a kártya nincs más dolgod, minthogy kiválaszd az oldalon, a Finom kártya éttermek menüpont alatt a számodra szimpatikus vendéglátó egységet. Ebben a listában az összes partnert megtalálod, így az újonnan csatlakozottak is már láthatóak, illetve a lista folyamatosan bővül.

Olasz pizza

Ezt követően már csak asztalfoglalás szükséges az adott helyen, ahol mindenképpen jelezd, hogy Finom Kártya tulajdonos vagy, valamint rendelés előtt is érdemes még egyszer megemlíteni. Természetesen az étlapról bármit választhatsz, de más kedvezménnyel nem vonható össze a Finom kártya. Az étkezés befejeztével nyújtsd át a kártyát és a kedvezmény lejön a számla végösszegéből. A kedvezményt kizárólag a kártya átadása ellenében veheted igénybe, addig, amíg az le nem jár. A kedvezmény érvényességi ideje a kártyán feltüntetett időpontig szól, a lejárati dátum után már nem vagy jogosult rá.

Ugye milyen egyszerű? Használd bátran, bármikor és élvezd a luxus gasztro élményeket!

Megrendelem a Finom Kártyát