A Finom kártyával az ország legjobb éttermeiben, kedvezményesen vacsorázhatsz, ünnepelheted születésnapot vagy randizhatsz a pároddal. A kártyát egyszerűen és gyorsan megrendelheted, mindössze annyi dolgod van, hogy a weboldalon a Finom kártya rendelés menüpont alatt kiválasztod a Neked tetsző opciót.

Isteni libamáj

Egyrészt 2 és 4 személyes lehetőség közül választhatsz, másrészt pedig megszabhatod, hogy 3 hónapon, fél éven vagy 1 teljes éven keresztül szeretnél élni a lehetőséggel. Így rengeteg pénzt tudsz spórolni és hamar megtérül a kártya ára, sőt az adott időszakon belül korlátlanul használhatod, hiszen ez nem egy kuponfüzet!

Fantasztikus lazac tál

A vásárlás nem bonyolult művelet, ugyanis nem kell mást tenned, mint a rendelés során megadni címedet és a nevedet, és mi ingyenesen házhoz szállítjuk az általad választott kártyát, ezáltal akár már aznap falatozhatsz kedvenc éttermedben. Természetesen asztalfoglalás minden esetben szükséges, valamint érkezéskor érdemes jelezni, hogy Finom kártyával rendelkezel, ezáltal fizetéskor már igénybe tudod venni a kedvezményt.

Használd bárhol, bármikor, korlátlanul!

Megrendelem a Finom Kártyát