Gasztro kalandozások Budapest legjobb éttermeiben a Finom Kártyával!

A Finom Kártya Magyarország első olyan klubkártyája, mely a legmagasabb színvonalú éttermeket foglalja magába. Minden Finom Kártya tulajdonos megismerheti a nemzetközi, olasz, japán, magyaros és megannyi íz-világot számos budapesti vendéglátóhelyen, ahol minőségi kiszolgálásban lehet részük és kedvezményesen vacsorázhatnak vagy ebédelhetnek.

Ahhoz, hogy Ön is Finom Kártya klubtag legyen csupán annyi a teendője, hogy válassza ki az Önnek megfelelő Finom Kártyát. Választhatja a 2 személyes vagy a 4 személyes Finom Kártyát, amit egyszerűen megrendelhet és mi 5 napon belül ingyen kiszállítjuk Önnek. Ezen felül azt is kiválaszthatja, hogy meddig szeretné használni a Finom Kártyát: 3 hónapon, fél éven, vagy 1 teljes éven keresztül.

A 3, 6 és 1 éves Finom Kártya minden olyan gourmet imádóknak tökéletes választás, akik szeretik a magas minőségi kiszolgálást és a felejthetetlen gasztro élvezeteket!

Az oldalunkon megtalálhatja azon éttermek listáját, ahol elfogadják a Finom Kártyát. Önnek csupán annyit kell tennie, hogy az oldalon feltüntetett étterem listából kiválasztja az Ön számára szimpatikus vendéglátóhelyet és asztalfoglalásnál előre jelzi, hogy Finom Kártya tulajdonos, amivel fizetéskor igénybe veheti a kedvezményt.
A névre szóló Finom Kártyával Budapest legjobb éttermeiben kóstolhatják végig az étlapokat. Az éttermek listája folyamatosan bővül.

Legyen Ön is boldog Finom Kártya tulajdonos és élvezze a luxus gasztro élményeket!

Megrendelem a Finom Kártyát

^F88B3B1923C1D992EA0FD5E362D80B7D984E6EB68FBC959B9D^pimgpsh_fullsize_distr

Céges Adatok:
MKAD Online Trade Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-194882
Adószám: 25015582-2-42
Email: info@finomkartya.hu